Nieuw: visualisatie van vene met infrarood

We zijn altijd op zoek naar innovatieve nieuwe producten die uw dagelijks handelen gemakkelijk kunnen maken. Voor vaattoegang heeft echo uiteraard de voorkeur. Maar in de praktijk worden ook veel infuuslijnen geplaatst zonder gebruik van echo. Hier is nu een voordelige en gemakkelijke oplossing voor: de IV Eye.

De IV Eye is een revolutionair infrarood systeem voor visualisatie van de venen. Ideaal voor het vinden van een geschikte vene voor  infusen en canules of optimale plaatsing van veneuze toegang. Dankzij de infrarood technologie kan de ligging van  venen nauwkeurig worden vastgesteld voor veneuze toegang. Dit is met de IV Eye zó eenvoudig dat u zeer snel de juiste prikplek kunt vaststellen en niet meerdere keren hoeft te prikken. Dat betekent een grotere patiënttevredenheid.

  • Eenvoud: Heel gemakkelijk te gebruiken – slechts één knop voor activatie. Er is geen kalibratie nodig en IV Eye kan worden gebruikt met een minimum aan instructie en oefening.
  • Mobiliteit: Zeer gemakkelijk mee te nemen – handheld, past in de jaszak
  • Resultaat: Via transilluminatie en geavanceerde digitale data krijgt u een “real time” beeld van venen tot een diepte van 10 mm (kan variëren van patiënt tot patiënt).
  • Klinisch getest en gevalideerd