Nieuwe software voor de X-Porte

De X-Porte is inmiddels enkele maanden beschikbaar in Nederland. De reacties die we krijgen zijn zeer lovend, maar dat betekend niet dat we stoppen met ontwikkelen. Er is een flinke uitbreiding geweest in beschikbare transducers en in software. Hieronder leest u een selectie van de vernieuwingen.

Naast de bestaande transducers zijn de C11xp (abdominaal, kinderen), P10xp (cardiaal, kinderen) toegevoegd. Verder is een volledig nieuw type transducer gelanceerd, de C35xp. Dit is convexe transducer met een smallere footprint en hogere frequentie, tot 8 MHz. Deze transducer is perfect voor abdominale scans en diepere zenuwblokkades.

Ook in de software zijn een aantal zeer handige verbeteringen beschikbaar. In de laatste software update is nu simultane M-mode toegevoegd. Hiermee is het bij cardiale en long scans mogelijk om tegelijk het 2D- en het M-mode beeld te beoordelen. Voorheen moest u kiezen tussen beide. Verder is er een handige midline toegevoegd voor out-of-plane procedures.

Wilt u meer weten over de nieuwe software mogelijkheden en beschikbare transducers? Neem dan contact met ons op via deze link.

rendered1