5 redenen om te upgraden naar een nieuw SonoSite toestel

Deze zomer is de beste tijd om na te denken over de mogelijkheden van een nieuw point-of-care echo toestel.

Hier zijn 5 redenen voor een upgrade naar een nieuwe SonoSite:

    1. De nieuwe EdgeII lijkt met, het waterdichte keyboard, de bekende keyboard interface en specifieke exam presets erg op de bekende M-Turbo… totdat je de enorme beeldverbetering ziet die bereikt is met de nieuwe DirectClear Technology. Tevens is het mogelijk om de EdgeII te bestellen met de nieuwe armored transducer kabels.
    2. De nieuwe SII heeft ook DirectClear Technology, en heeft een zeer smalle footprint voor gebruik in krappe ruimtes. Het nieuwe scherm met zeer grote kijkhoek (1700) maakt alles makkelijker zichtbaar. Daarnaast heeft de SII ook de mogelijkheid voor armored transducer kabels.
    3. De X-Porte levert prachtig heldere beeldkwaliteit met verminderde ruis dankzij de Definition Imaging (XDI™) en een capacitieve touchscreen interface. Deze touchscreen biedt ook de mogelijkheid voor de unieke on-board educatie videos en scan-along leer modules.
    4. U heeft een verse start met 5 jaar garantie op uw nieuwe SonoSite toestel en transducers!
    5. Met alle nieuwe toestellen krijgt u dezelfde SonoSite belofte: duurzame en betrouwbare echo toestellen met ongelimiteerd toegang tot alle webinars, ebooks en educatie op het gratis SonoSite Institute.

Klinkt goed! Hoe maak ik gebruik van deze mogelijkheid?

Neem nu contact met ons op en kijk want u kunt besparen met de inruil van uw oude echo toestel.

Klik hier om een bericht achter te laten of bel ons via 0347 71 50 12.