De nieuwe SonoSite iViz

SonoSite iViz: Ultra mobiel, prachtige beeldkwaliteit, volledige connectiviteit

Scherpe visualisatie in zakformaat
Met de introductie van SonoSite iViz verplaatsen de grenzen van de mogelijkheden van de handheld echografie. SonoSite bewijst wederom haar naam als pionier en marktleider op gebied van point-of-care echografie.

De nieuwe iViz combineert high-end echo beeld in pocket formaat zonder verlies van prestaties of beeldkwaliteit, en met volledige connectiviteit. iViz heeft zowel Wi-Fi en Bluetooth-technologie voor volledige integratie met, bijvoorbeeld, het ziekenhuis IT-systeem, cloud-oplossingen en andere online platforms.

Mobiliteit – het meest mobiele high-end echo toestel verkrijgbaar welke gemakkelijk kan worden gebruikt op verschillende afdelingen. Dit kan binnen het ziekenhuis, in het veld en op de weg. Het is dé persoonlijk tool voor dagelijks gebruik als belangrijk diagnostisch instrument,  altijd bij de hand.

Fantastische beeldkwaliteit – de 7 ” hoge resolutie kleuren touchscreen is te bedienen met 1 vinger. De  full touch integratie geeft een zeer eenvoudige en intuïtieve interface die snel reageert. iViz ondersteunt een breed scala van toepassingen, en het is mogelijk om meerdere transducers en onderzoekstypes te gebruiken. Dit biedt mogelijkheden voor visualisatie die volledig in lijn is met de grotere en zwaardere echo systemen – verbluffend scherpe beelden.

Volledige connectiviteit – Toegang tot e-learning, bekijken van protocollen, opslaan van onderzoeken in de cloud, versturen van rapporten, exporteren van beelden op afstand, communiceren met collega’s en bijwerken van patiëntendossiers – kortom iViz biedt u een volledige integratie.